Plastiek Van Wauwe
Plastiek Van Wauwe
Openingsuren - Plastiek Van Wauwe

Platon kelder drainage zodat uw kelder droog blijft

Een kelder is omgeven door grond en wordt nat door de regen. Om te voorkomen dat het vocht via de kelderwanden de kelder insijpelt is drainage de sleutel. Platon kelder drainage is hét drainagesysteem waarmee elke kelder droog blijft en waarmee grondwater netjes wordt afgevoerd. Als u een kelder gaat bouwen of renoveren is de eerste voorwaarde dat deze waterdicht is. Met het Platon kelder drainage systeem bent u hiervan verzekerd. Wilt u dit systeem aanschaffen? Neem dan contact met ons op.

Noppenmatten tegen de wanden

Platon kelder drainage beschermt de kelder van buitenaf door gepatenteerde noppenmatten. Via deze noppenmatten wordt sijpelwater automatisch afgevoerd, voordat het de kelderwanden bereikt. Het Platon kelder drainage systeem vormt hiermee een waterdichte laag die ervoor zorgt dat kelderwanden droog zijn en blijven. Het sijpelvocht condenseert op de Platon noppenmatten. Hierna drupt het naar beneden het ringdrainagesysteem in, waardoor het afgevoerd wordt.

Nooit meer onaangename luchtjes

Vocht in de kelder kan onaangename luchtjes veroorzaken. De kelder drainage van Platon zorgt ervoor dat er een aangenaam en veilig klimaat ontstaat voor mens en dier.

Wilt u waterdicht bouwen of renoveren?

Met Platon kelder drainage haalt u het beste drainagesysteem voor de kelder in huis. We leggen u de voordelen van een dergelijk systeem graag in een persoonlijk gesprek uit. Hiervoor bent u van harte welkom in onze showrooms aan Oude Bosuilbaan 4300, 2100 te Deurne of Staatsbaan 4E 3210 te Lubbeek. Natuurlijk kunt u ook online bestellen of uw bestelling via telefoon of e-mail aan ons doorgeven.

Samen bouwen met plastics